Full fart i färgverkstan!

Färgblandning i verkstanSkåne visar sig från sin bästa sida idag med strålande solsken och gnistrande snö. Man kan nästan tro man har klivit in i ett vykort om det inte hade varit för det rytmiska surrandet från borrmaskinen som hörs inifrån färgverkstan. För nu är färgtillverkningen i full gång! Nya magiska färger får sin form och dofterna från pigmenten fyller vårt hem. I år har vi tagit fram en ny färg som ersätter silverfärgen. Silverfärgen levde som många vet sitt eget liv förra året och tog lite för många egna initiativ att ta sig ut ur burkarna :) Den nya färgen heter pärlemor och är en underbar färg att måla med både ensam och med andra färger för att inte tala om effekterna när man späder ut den med vatten.

Nästa helg (25-26/2) kickar våra kurser igång för året. Avesta är den staden som står först på tur. Om du är intresserad av att anmäla dig till denna kurs eller någon annan under året är ni välkomna att titta in under fliken kurser. Där finns information om allt det ni behöver veta.

Vinterhälsningar från Vedic Art

Comments are closed.