Kom hem till oss och måla!

I år erbjuder vi för första gången möjligheten att komma hem till vår gård och måla. Gården ligger mjukt inbäddad mellan bokskog och gamla gärdsgårdar. På denna plats har det bott människor sedan bronsåldern och lugnet och stillheten är slående.

Vi ställer upp staffli och och våra målardukar i vår lada med gott om plats att skapa. Lyssna på Johannes ord sittandes i skuggan vid vår damm eller ställ upp ditt staffli i den mäktiga allén. Valet är ditt! Vi välkomnar er till en rogivande helg på våran gård den 9-10 Juni. Denna helgen kan man både gå grund,fortsättnings och lärarkurs. Välj vilket som passar dig! För de som reser en bit kan vi hjälpa till med boende alternativ i närheten. Till denna helg erbjuder vi även ett matpaket till en liten peng. Bara att komma och måla och släppa allt praktiskt tänkande såsom matlagning.

Välkommen!!

Comments are closed.