Lärarkurs block C

Title: Lärarkurs block C
Location: Kongsberg Norge
Description: älkomna att delta i lärarkurs block C där vi vidareutbildar oss i hur man håller egna fortsättningskurser med fördjupning, repetition och Tilläggen till principerna. Vi går igenom hur man kan samtala med kursdeltagarna om deras målningar. Under kursen får vi också en inblick i de Sex Vedangas och hur man kan ge en introduktionskurs till dem.
I kursen ingår ett nytt lärarkompendium för fortsättningskurser. Lärarmaterialet innehåller även texter om bakgrunden till Vedic Art, biografi över metodens grundare Curt Källman samt flera av Curts favorit historier. Block C ger en värdefull fördjupning även för dig som redan håller fortsättningskurser.
Behörighet
Lärarkurs block C är en vidareutbildning för Vedic Art lärare som gått både block A och B. C-blocket ger behörighet att hålla egna fortsättningskurser med Tilläggen till Principerna samt att hålla en kort introduktionskurs till De Sex Vedangas.
Plats & datum: flera svenska orter med start 2015. Se www.se.vedicart.com/kurser
Kurslängd: två dagar
Lärare: Johannes Källman
Pris: 2500 Norska kronor
Anmälan och frågor: Vid kursanmälan uppger du namn, fullständig adress, e-post och telefonnummer. Avbokning får ske senast 10 dagar innan kursstart. Anmälan är därefter bindande. Kontaktperson: Kontaktperson: Anna Helena Landsverk +47 986 31 291

Start Date: 2015-02-28
Start Time: 10:00
End Date: 2015-03-01
End Time: 16:00

Comments are closed.