Meditationskurs “Trancendental Meditation”

Title: Meditationskurs “Trancendental Meditation”
Location: Öland, Gamlegärde
Description: Aktivera din egen inre läkande kraft

Vår kropp har en mycket större förmåga att läka sig själv än vi kan tro. Transcendering främjar kroppens inneboende läkande förmåga och skapar balans i kropp och själ. Lyckligtvis är transcendering lättare än man tidigare trott bara man får bra vägledning. De positiva effekterna av Transcendental Meditation bekräftas i vetenskapliga studier och av 6 miljoner människor runt om i världen, varav 85.000 i Sverige.

Sann meditation är lätt. Alla kan lära sig och det är skönt, naturligt och effektivt. De flesta tror dock att meditation innebär någon form av kontroll av sinnet, eller koncentration, att man ska tvinga sinnet att vara stilla genom att koncentrera sig på något – på andningen, ett ljud, eller på att vara i nuet. Koncentration i det här sammanhanget är onaturligt, och knappast njutbart. Transcendental Meditation (TM) däremot är både lätt och behaglig.

Britt-Marie Källman är kursledare. Hon har över 30 års erfarenhet som lärare för TM-tekniken. TM praktiserades och rekommenderades av Vedic Arts grundare Curt Källman. TM kommer från samma vediska kunskap som Vedic Art. Observera att  TM kursen inte är någon Vedic Art kurs utan fristående.

För pris, anmälan och frågor kontakta: Britt-Marie Källman tel. 073 074 90 66, mail: kallmans@glocalnet.net
Start Date: 2015-07-26
Start Time: 19:00
End Date: 2015-07-30
End Time: 20:00

Comments are closed.