Kama och Arthakurs

Title: Kama och Arthakurs
Location: Kongsberg Norge
Description: KAMA betyder kärlek.Genom skapandet kan vi både uttrycka och erfara kärlek. I mötet mellan skaparen, processen och skapelsen kan magi uppstå. Under Kamakursen fördjupar vi oss i begreppet kärlek i relation till livet, konsten och de 17 principerna. KAMA är den av de fyra grundpelarna i den Vediska kunskapen.
ARTHA betyder Rikedom och resurser. Kurs om hur vi kan befria oss från begränsningar och leva, skapa och njuta av den materiella världen utan att förlora oss i begränsningar. En Vedisk text som Curt har valt ut ingår kursen . ARTHA är en av de fyra grundpelarna i den Vediska kunskapen.
Ta gärna med färgpenslar, smådukar, ritblock, pennor och anteckningsbok. Det kommer finnas möjlighet att måla i mindre format vid bord.
1200 norska kronor. Anmälan och frågor: Vid kursanmälan uppger du namn, fullständig adress, e-post och telefonnummer. Avbokning får ske senast 10 dagar innan kursstart. Anmälan är därefter bindande. Kontaktperson: Anna Helena Landsverk +47 986 31 291. Läs mer på vedicart.no.

Start Date: 2015-10-24
Start Time: 10:00
End Date: 2015-10-25
End Time: 16:00

Comments are closed.