Lärarkurs block A+B

Title: Lärarkurs block A+B
Location: London England
Description: Komplett lärarkurs block A+B. In English!! Vill du inspirera andra människor att skapa och utrycka sig själva ? Kanske känner du människor som skulle vilja gå en kurs i Vedic Art kurs ? Alla som gått Vedic Arts grundkurs och fått principerna kan bli Vedic Art lärare! Lärarkursen kan man också gå för sin egen personliga utveckling. Tider: Block A pågår fredag 17-20:00 och lördag 10-18:00. Block B hålls på söndagen 10-18:00.
Kursavgift: Hela lärarkursen kostar 900 euro. Vid kursanmälan uppger du namn, fullständig adress, e-post och telefonnummer. Avbokning får ske senast 10 dagar innan kursstart.
Anmälan och frågor: Vid kursanmälan uppger du namn, fullständig adress, e-post och telefonnummer. Avbokning får ske senast 10 dagar innan kursstart. Kontaktperson: Paulina Mazurek(talar engelska) email: info@vedicartacademy.co.uk. länk: http://www.vedicartacademy.co.uk/contact-us/

Start Date: 2015-11-13
Start Time: 17:00
End Date: 2015-11-15
End Time: 18:00

Comments are closed.