Vidareutbildning för Lärare block C

Title: Vidareutbildning för Lärare block C
Location: Malmö
Description:
FULLBOKAD KURS! Vidareutbildning för V.A Lärare block C, Malmö 22-23 oktober 2016.. För dig som är Vedic Art Lärare. Pris 2500 kr för privatpersoner.
Anmälan: Johannes Källman, 0709-68 47 71, johannes@vedicart.com. Läs mer i kurskalendern: http://se.vedicart.com/kalender/

Kursen hålls på Stora Kvarngatan 53, 21129 MALMÖ. Gångavstånd från Centralen.

Välkomna att delta i lärarkurs block C där vi vidareutbildar oss i hur man håller egna fortsättningskurser med fördjupning, repetition och Tilläggen till principerna. Vi går igenom hur man kan samtala med kursdeltagarna om deras målningar. Under kursen får vi också en inblick i de Sex Vedangas och hur man kan ge en introduktionskurs till dem.

I kursen ingår ett nytt lärarkompendium för fortsättningskurser. Lärarmaterialet innehåller även texter om bakgrunden till Vedic Art, biografi över metodens grundare Curt Källman samt flera av Curts favorit historier. Block C ger en värdefull fördjupning även för dig som redan håller fortsättningskurser.

Behörighet: Lärarkurs block C är en vidareutbildning för Vedic Art lärare som gått både block A och B. C-blocket ger behörighet att hålla egna fortsättningskurser med Tilläggen till Principerna samt att hålla en introduktionskurs till ”De Sex Vedangas”.

Ta gärna med färgpenslar, smådukar, ritblock, pennor och anteckningsbok. Det kommer finnas möjlighet att måla i mindre format vid bord

Start Date: 2016-10-22
Start Time: 10:00
End Date: 2016-10-23
End Time: 16:00

Comments are closed.