Trandendental Meditation Öland

Title: Trandendental Meditation Öland
Location: Näsby Öland
Description: Tekniken TM(Trancentental meditation) praktiserades av Vedic Arts grundare Curt Källman under mer än 40 år.

Programmet kommer från den Vediska kunskapen, precis som Vedic Arts 17 Principer. TM metoden är helt fristående från Vedic Art men har samarbete med Vedic Art på Öland sedan år 1991.

Om TM-metoden
Vår kropp har en mycket större förmåga att läka sig själv än vi kan tro. Transcendering främjar kroppens inneboende läkande förmåga och skapar balans i kropp och själ. Lyckligtvis är transcendering lättare än man tidigare trott bara man får bra vägledning. De positiva effekterna av Transcendental Meditation bekräftas i vetenskapliga studier och av 6 miljoner människor runt om i världen, varav 85.000 i Sverige. Att meditera är enkelt. Alla kan lära sig och det är skönt, naturligt och effektivt. De flesta tror dock att meditation innebär någon form av kontroll av sinnet, eller koncentration, att man ska tvinga sinnet att vara stilla genom att koncentrera sig på något – på andningen, ett ljud, eller på att vara i nuet. Koncentration i det här sammanhanget är onaturligt, och knappast njutbart. Transcendental Meditation (TM) däremot är både lätt och behaglig.

Tider: Informationsföretag söndag kväll 19:00, praktisk och teoretisk instruktion måndag-torsdag 19:00.

 

PRISER: Kursavgiften är inkomstbaserad och kan variera.

Läs mer: http://transcendental-meditation.se/

Frågor och anmälan ring Britt-Marie Källman 0703-073 90 66.

 

TM-lärare Britt-Marie Källman.
Start Date: 2017-07-23
Start Time: 18:00
End Date: 2017-07-27
End Time: 19:00

Comments are closed.